dwolski121 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Witam, skąd brać motywy, always on display itp, bez chińskich znaków. Jest tego wszystkiego dużo w aplikacji motywy, ale wszystko ma chińskie znaczki.
Adam Błażejewski Opublikowano 16 Czerwca 2022 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Jeśli używasz ROMu miuipolska to w nim wbudowana jest chińska aplikacja motywy, która to niestety pokazuje tylko tematy z chińskiego źródła. Na globalnej wersji nie widziałem takiej opcji. Możesz sobie stworzyć własny motyw dodając interesującą Cię grafikę i wybierając własny kolor czcionki.
[email protected] Opublikowano 23 Października 2022 Opublikowano 23 Października 2022 Możesz pobrać dowolny plik mtz z internetu ze strony np miuithemez.com i zainstalować go poprzez aplikację miui theme którą znajdziesz w Google play Po pobraniu pliku przenieś go do folderu miui i theme następnie zmień rozszerzenie usuwając zip następnie z pozycji aplikacji motywy moje konto moje motywy zjedz na sam dół i wczytaj motyw importuj go z lokalizacji Miui folder theme i ustaw
Rekomendowane odpowiedzi