jeev Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Witam, Mam problem z Mi LED TV 4S 43" - Smart TV. Nagle w większości aplikacji streamingowych (poza prime video) filmy zaczęły odtwarzać się w czarno-bieli(youtube, netflix, hbo max). Menu poszczególnych aplikacji, oraz miniaturki filmów są w kolorze, ale po wybraniu materiału wyświetlany jest on w trybie monochromatycznym. Czy ktoś spotkał się z taką przypadłością i ma jakąś radę jak rozwiązać ten problem ?
Krzysztof 68 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Miałem dokładnie ten sam model, ale takich komplikacji nie - moze zresetuj do ustawień fabrycznych telewizor.
szano Opublikowano 7 Marca 2023 Opublikowano 7 Marca 2023 Dnia 11.06.2022 o 01:27, jeev napisał: Witam, Mam problem z Mi LED TV 4S 43" - Smart TV. Nagle w większości aplikacji streamingowych (poza prime video) filmy zaczęły odtwarzać się w czarno-bieli(youtube, netflix, hbo max). Menu poszczególnych aplikacji, oraz miniaturki filmów są w kolorze, ale po wybraniu materiału wyświetlany jest on w trybie monochromatycznym. Czy ktoś spotkał się z taką przypadłością i ma jakąś radę jak rozwiązać ten problem ? Witam jak rozwiązałeś problem, od wczoraj mam tak, samo. Zauważyłem, że po zmianie ustawień z własnych na standard kolory wracają, ale jakość obrazu jest daleko od tego co było przed usterką.
azba Opublikowano 11 Lutego 2024 Opublikowano 11 Lutego 2024 Reset nie pomaga,czy znalazł ktoś rozwiązanie?
Rekomendowane odpowiedzi