wafell Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 witam mam problem odnośnie Snapchata po wylogowaniu się nie mogę się zalogować mimo tego że wpisuje dobry login i pisze "Ups ! Nie znaleźliśmy pasujących danych uwierzytelniających. na innym telefonie moge sie normalnie zalogować prosze o pomoc resety nie działają prosze o pomoc z góry dziekuje
Netoper Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Problem po stronie snapa, jak ktoś jest zalogowany to normalnie działa, jak się chce zalogować no to lipa, w zeszłym tygodniu taka sama mieli usterkę.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
wafell Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2022 no okej wiesz ile taka usterka trwa ? bo nie ukrywam nie chce stracic dni
Netoper Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Cholera ich wie, u mnie już zaskoczył, co ciekawe jest to jakoś wybiórczo.Próbowałeś wyczyścić pamięć i dane snapa? A jak nie ma poprawy to odinstalować i ponownie zainstalować?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi