Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Czy jest jakaś data graniczna produkcji hulajnogi, która zabezpiecza scooter 3 przez ograniczeniem do 20km/h?

Tz. czy przed jakaś datą produkcji nowe aktualizację nie ograniczą prędkości do 20km/h, a po jakiejś dacie aktualizacja od razu to ograniczy? Czy nie ma to znaczenia i aktualizacja w każdej wersji ogranicza już do 20 km/h?

Czy jeżeli kupuję teraz fabrycznie nowy model i przy pierwszej jeździe będzie lecieć 25km/h to warto jakaś datę produkcyjną aktualizować czy nie dotykać aktualizacji w żadnym wypadku?

Edytowane przez Hulajnoga
Opublikowano

Nie chodzi o datę produkcji a o datę sprzedaży, Od konkretnej daty, styczeń(?) Nie można sprzedawać urządzeń które nie są dostosowane do przepisów .

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, XTeK napisał:

Nie instalować mi home i to tyle jak jeździ dobrze. mało potrzebny duperel ogólnie.

Ok jasne też nie czuje potrzeby z tego korzystać. Ale do danej aktywacji muszę połączyć mi home czy jeździ od razu po wyjęciu z kartonu?

18 godzin temu, Netoper napisał:

Nie chodzi o datę produkcji a o datę sprzedaży, Od konkretnej daty, styczeń(?) Nie można sprzedawać urządzeń które nie są dostosowane do przepisów .

To sprawdzimy dzisiaj😉 zamówiłem z allegro, w opisie 25. Jestem ciekaw czy osiągnę 25 km/h. Jeżeli tak to 0 aktualizowania. Gdzieś czytałem, że z przed jakiejś daty produkcji jest inny sterownik i nie zaniżają wtedy prędkości, stąd moje pytanie

Opublikowano

Na pewno są jakieś leżaki które są i na starej płycie i starym sofcie, teoretycznie nie powinny być sprzedawane jeśli nie mają prędkości dostosowanej do przepisów.
Sprzedawcy raczej tego nie sprawdzają co tam w bebechach siedzi, ale Xiaomi żeby nie mieć pod górę w UE zrobiło aktualizację.

Opublikowano (edytowane)

Hulajnoga dotarła 😁faktycznie leżak magazynowy maj 2021. Dzięki temu 25 bez problemu śmiga. Uruchomiona za pomocą m365 Dashboard. Jedyne co nie działa to tempomat. W porównaniu do pierwszego modelu idealna sprawa. Śmiga, aż miło

Prędkość 25 to obowiązek. Jechałem chwilę na D 20 i to jest masakra. Jednak 25% więcej to wiatr we włosach😉