Hulajnoga Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Cześć. Czy jest jakaś data graniczna produkcji hulajnogi, która zabezpiecza scooter 3 przez ograniczeniem do 20km/h? Tz. czy przed jakaś datą produkcji nowe aktualizację nie ograniczą prędkości do 20km/h, a po jakiejś dacie aktualizacja od razu to ograniczy? Czy nie ma to znaczenia i aktualizacja w każdej wersji ogranicza już do 20 km/h? Czy jeżeli kupuję teraz fabrycznie nowy model i przy pierwszej jeździe będzie lecieć 25km/h to warto jakaś datę produkcyjną aktualizować czy nie dotykać aktualizacji w żadnym wypadku? Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Hulajnoga
XTeK Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Nie instalować mi home i to tyle jak jeździ dobrze. mało potrzebny duperel ogólnie.
Netoper Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Nie chodzi o datę produkcji a o datę sprzedaży, Od konkretnej daty, styczeń(?) Nie można sprzedawać urządzeń które nie są dostosowane do przepisów .Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Hulajnoga Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) 21 godzin temu, XTeK napisał: Nie instalować mi home i to tyle jak jeździ dobrze. mało potrzebny duperel ogólnie. Ok jasne też nie czuje potrzeby z tego korzystać. Ale do danej aktywacji muszę połączyć mi home czy jeździ od razu po wyjęciu z kartonu? 18 godzin temu, Netoper napisał: Nie chodzi o datę produkcji a o datę sprzedaży, Od konkretnej daty, styczeń(?) Nie można sprzedawać urządzeń które nie są dostosowane do przepisów . Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka To sprawdzimy dzisiaj😉 zamówiłem z allegro, w opisie 25. Jestem ciekaw czy osiągnę 25 km/h. Jeżeli tak to 0 aktualizowania. Gdzieś czytałem, że z przed jakiejś daty produkcji jest inny sterownik i nie zaniżają wtedy prędkości, stąd moje pytanie Edytowane 7 Czerwca 2022 przez Hulajnoga
Netoper Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Na pewno są jakieś leżaki które są i na starej płycie i starym sofcie, teoretycznie nie powinny być sprzedawane jeśli nie mają prędkości dostosowanej do przepisów.Sprzedawcy raczej tego nie sprawdzają co tam w bebechach siedzi, ale Xiaomi żeby nie mieć pod górę w UE zrobiło aktualizację.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Hulajnoga Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Hulajnoga dotarła 😁faktycznie leżak magazynowy maj 2021. Dzięki temu 25 bez problemu śmiga. Uruchomiona za pomocą m365 Dashboard. Jedyne co nie działa to tempomat. W porównaniu do pierwszego modelu idealna sprawa. Śmiga, aż miło Prędkość 25 to obowiązek. Jechałem chwilę na D 20 i to jest masakra. Jednak 25% więcej to wiatr we włosach😉 Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Hulajnoga
Rekomendowane odpowiedzi