Bapol Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 Witam, pacjent - xiaomi redmi note 7 kiedy wcisnę którykolwiek przycisk głośności, telefon reaguje tak jakbym cały czas ten przycisk wciskał. problem nie leży chyba po stronie systemu - kiedy uruchamiam telefon ponownie otwiera mi się to takie menu, czyli że telefon bez przerwy myśli że przycisk jest wciśnięty dodam, że telefon nigdy nie upadł ani nie został zalany stąd też pytanie - co się tu tak naprawdę stało i jak to naprawić?
Netoper Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 A co przykładowo robisz z nieświecąca żarówką?Chyba że sam przycisk brudem obrósł i klinuje się .Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Bapol Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Opublikowano 7 Maja 2022 przycisk raczej brudem nie obrósł. ten od włączania też zaczął nie działać, kiedy go klikam to najczęściej nic się nie dzieje...
Netoper Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 To najczęściej w takich przypadkach jest problem z taśmą od przycisków, trza wymienić.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi