lukaschels Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Nazwa przedmiotu: Redmi 2 Opis: mam do sprzedania półroczny, smartfon Xiaomi Redmi 2. Jest to wersja z 1 GB Ram, w zestawie krata pamięci 32 GB. Telefon w idealnym stanie technicznym, cały czas noszony w pokrowcu wraz z szkłem hartowanym na ekranie Telefon nie posiada SIM-locka, więc działa w każdej sieci. Ma 2 wejścia na karty SIM, więc możemy jednocześnie korzystać na jednym telefonie z dwóch numerów - to duża wygoda. Drugi slot może również posłużyć jako dostęp do Internetu. Telefon obsługuje AERO2, mamy więc możliwość korzystania z darmowego Internetu ! Telefon nie posiada żadnych rys i pęknięć, działa bardzo szybko. Wgrane najnowsze oprogramowanie MIUI 6 po polsku Cena: 575 zł (do negocjacji) Zdjęcia wysyłam mailowo
Numb Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie, nauczcie się nie wtrącać. Każdy może chcieć mniej lub więcej i nie ma sensu wytykanie, że ktoś ma taniej. Mamy wolny rynek.
Elderbary Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi