Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam xiaomi mi4.

Wieczorem podłączyłem telefon do ładowania a gdy rano chciałem z niego skorzystań wyskoczyło mnóstwo błędów takich jak proces xiaomi przestał działać, google aps przestało działać i tak dalej, naciskanie ok nic nie dawało bo tylko wyskakiwały kolejne. Wszedłem do recovery, zrobiłem wipe cache'u, potem chciałem zrobić wipe user data ale przy każdej kolejnej próbie wyskakiwało wipe data failed. Aktualnie po podłączeniu telefonu do komputera wyskakuje komunikat że nie rozpoznano urządzenia. Jakieś pomysły? 

Pozdrawiam

Opublikowano

No to się zdarza strasznie rzadko ale zdarza... mi w 100% przypadków (mówię o swoich wszystkich telefonach a nie tylko Xiaomi) po takim czymś pomogło ponowne uruchomienie telefonu (trzymanie klawisza power kilka sekund). Tymi Wipami grubo przekombinowałeś chyba że nie chciał się uruchomić. W jakim stanie podłączasz tel do komputera?

Jako że pewnie nie chce Ci się kombinować (dane pewnie już i tak przepadły) to tu masz poradnik co i jak: http://miuipolska.pl/forum/topic/3160-miflash-formatowanie-telefonu-windowslinux/

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...