Ejdem. Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Witam, Jestem, a raczej do niedawna byłem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi MI 10T, ale od jakiegoś czasu zauważyłem drastyczny spadek baterii w telefonie. Wcześniej mam wrażenie że mogłem go użytkować 2 razy dłużej, co ciekawe moje obawy potwierdziły się w momencie maksymalnego naładowania przy podłączonej ładowarce, gdzie wcześniej napis informował że pozostało 52h użytkowania, teraz zaś mam informację iż pozostało 26h czasu użytkowania. Czy może to być spowodowane jakaś nakładką bądź aktualizacją? Dziękuję, pozdrawiam
Adam Błażejewski Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jest to jak najbardziej możliwe, że po aktualizacji czas pracy na baterii się skrócił. Z drugiej strony nigdy nie widziałem, aby zmniejszył się o połowę. To już nie jest normalne zachowanie. 1
Ejdem. Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2022 7 minut temu, zoltan78 napisał: Jest to jak najbardziej możliwe, że po aktualizacji czas pracy na baterii się skrócił. Z drugiej strony nigdy nie widziałem, aby zmniejszył się o połowę. To już nie jest normalne zachowanie. No właśnie też się dziwię, że skrócił się idealnie o połowę....
Adam Błażejewski Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jedyne co możesz w tej chwili zrobić, to przywrócić telefon do ustawień fabrycznych i obserwować czy problem się ponowi. Inaczej pozostaje czekać na aktualizacje, która "może" to naprawi. Nie instalowałeś jakiś dziwnych aplikacji? . Sprawdź co najbardziej zjada Ci baterię.
Ejdem. Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2022 11 godzin temu, zoltan78 napisał: Jedyne co możesz w tej chwili zrobić, to przywrócić telefon do ustawień fabrycznych i obserwować czy problem się ponowi. Inaczej pozostaje czekać na aktualizacje, która "może" to naprawi. Nie instalowałeś jakiś dziwnych aplikacji? . Sprawdź co najbardziej zjada Ci baterię. Nie instalowałem żadnych podejrzanych aplikacji, i zauważyłem te przypadłość wraz z aktualizacją właśnie, próbowałem przywrócić system do ustawień fabrycznych, ale na nic się to zdało...no nic to chyba przyjdzie mi czekać na kolejną aktualizację, dzięki.
patrikos23 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Opublikowano 26 Stycznia 2022 20 godzin temu, Ejdem. napisał: Witam, Jestem, a raczej do niedawna byłem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi MI 10T, ale od jakiegoś czasu zauważyłem drastyczny spadek baterii w telefonie. Wcześniej mam wrażenie że mogłem go użytkować 2 razy dłużej, co ciekawe moje obawy potwierdziły się w momencie maksymalnego naładowania przy podłączonej ładowarce, gdzie wcześniej napis informował że pozostało 52h użytkowania, teraz zaś mam informację iż pozostało 26h czasu użytkowania. Czy może to być spowodowane jakaś nakładką bądź aktualizacją? Dziękuję, pozdrawiam 52h to miałem na globalu, jak tylko przeszedłem na xiaomi.eu to zrobiło się 26h i to standard niestety
Rekomendowane odpowiedzi