tomasov Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Oni sobie jaja robią!Śledzę przesyłkę już prawie 4 dzień na stronie DHL a tam.. Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG Co to za kurier skoro paczka jeszcze nawet nie wyjechała ? Można ich jakoś pośpieszyć?Płaciłem za kuriera a nie woła!
kulig007 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 No nie sądzisz chyba, że każda przesyłka dotrze w 3-4 dni do Polski. No i informacje na trackingu nie muszą być wcale na bieżąco odświeżane. Czekaj cierpliwie. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
tomasov Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Niecierpliwię się .. co się dziwić ? czekam na dostawę do Belfastu.Dowiedziałem się na czacie DHL,że moja przesyłka niedługo ląduje w Niemczech i już jutro niby ma być u mnie więc rzeczywiście informacje na stronie DHL są mało wiarygodne bo wciąż wyświetla,że paczka jest w Hong Kongu.Ciekawi mnie czy przejdzie bez VAT-u zobaczymy... Edytowane 1 Lipca 2015 przez tomasov
Asieres Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Niecierpliwię się .. co się dziwić ? czekam na dostawę do Belfastu.Dowiedziałem się na czacie DHL,że moja przesyłka niedługo ląduje w Niemczech i już jutro niby ma być u mnie więc rzeczywiście informacje na stronie DHL są mało wiarygodne bo wciąż wyświetla,że paczka jest w Hong Kongu.Ciekawi mnie czy przejdzie bez VAT-u zobaczymy... I jak z tym VAT'em ?
tomasov Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Przeszło bez Vat-u i już sprzedany
Rekomendowane odpowiedzi