QbeQ1125 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Witam mam problem.... Otóż po nieudanej instalacji TWRP, Xiaomi Redmi 9 wpadł w bootloop-a i resetuje na ekranie startowym z napisem "XIAOMI" nie moge wejsć w tryb fastboot, ani w Recovery Mode (Kombinacja Klawiszy Volume - + Power On niby działa bo telefon odpowiada Wibracją, ale na tym sie kończy) Po podpięciu do PC również troche lipa bo w 99% prób podłączenia Komputer nic nie widzi ( Może jakieś 3 razy pojawiło sie nowe urządzenie "Mediatek COM3" ale po 2 sek. znikało) Ma ktoś może jakieś rady? Czy może telefon to już całkowita cegła i nie da rady nic z tym zrobić?
kozseb Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) Podpinam się pod problem, ale u mnie komputer widzi cały czas tel. Podczas wgrywanie przez MiFlash wyskakuje error o przekroczonym czasie 700s. Xiaomi Redmi 9AT Co zrobić? Edytowane 9 Listopada 2023 przez kozseb
Netoper Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 Inny port USB, inny przewód , może wina systemu.Spróbować innej, starszej wersji miflashaWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu TapatalkaNo i kwestia sterowników.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi