kajtek82 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Witam. Mam mały problem, pilot do boxa nagle zaczął źle działać, przycisk w prawo zaczął działać takj samo jak przycisk "kółko". Parowałem kilkukrotnie od nowa pilot, odłaczałem od sieci boxa, wyciągałem z pilota baterie, nic nie pomaga. Macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Da się jakoś zmieniać i od nowa nadąć funkcje przyciskom czy czyka mnie wymiana pilota? Wesołych Świąt :)
Netoper Opublikowano 26 Grudnia 2021 Opublikowano 26 Grudnia 2021 A pilot nie był przypadkiem zachlapany? Bo nawet bez zachlapania potrafi wilgoć z kurzem się dostać pod przyciski.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
kajtek82 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2021 A da się go jakoś otworzyć i przeczyścić? Odkręciłem te 4 śrubki co sa pod klapka od baterii ale dalej nie chce się otworzyć.
Netoper Opublikowano 26 Grudnia 2021 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Osobiście tego modelu jeszcze nie otwierałem, może gdzieś jest dodatkowa śrubka, a może tylko na zatrzaskach już trzyma, zobacz na YT czy nie ma jakiegoś filmiku poglądowego.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi