tomasov Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Witam!Jeszcze nie otrzymałem swojego MI4 na który czekam,ale chciałbym już wiedzieć jak np.mogę zmienić wygląd górnej belki.Czytałem gdzieś że mi tools nie jest już wspierany dla MIUI v6 zatem czy jest jakaś inna alternatywa?Chodzi mi np.o to aby zegrar był centralny ( na środku ) aby kreski zasięgu były kropkami jak w iOS i chciałbym też zmienić wygląd baterii?Czy te ustawienia można uzystać jedynie przez pobrane motywy czy też jest jakiś do tego specjalny tools?Przy okazji chciałbym zapytać skąd mogę pobierać jakieś fajne motywy oprócz z pozycji telefonu?Zapewne jest wiele stron oferujące ciekawe tematy ale niewiele stron jest godnych uwagi.Będę wdzięczny ! Edytowane 29 Czerwca 2015 przez tomasov
kulig007 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Centralny zegar, to raczej przez jakiegoś moda, ktoś podawał link w jakimś wątku - bo sam byłem ciekawy, co to za mod. Więc teoretycznie, da się. Resztę już osiągniesz przez znalezienie odpowiedniego motywu, sporo jest wzorowanych na iPhone. Wysłane z mojego MI 2S Edytowane 29 Czerwca 2015 przez kulig007
tomasov Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Szukam,ale nie mogę znaleźć tego moda pod MIUI 6 z centralnym zegarem
Rzeźnia Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Drodzy koledzy, Xposed framework instalujemy i moduł "Plak" uruchamiamy. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi