Kolczyk1981 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Witam, Po wgraniu ostatniego softu 12.5.10 mam problem z zasięgiem poza granicami Polski, mowa o krajach zachodnich (Luksemburg, Francja, Niemcy) sytauacja wygląda w ten sposób że znajdując się w zasięgu sieci (kolega ma Orange i miał zasięg) a u mnie nie było tego zasięgu i dzieje się jeszcze tak że cały czas wyłącza i włącza. Przełączałem w ustawieniach dostawce 5G na LTE ale to i tak nic nie daje bo raz zasięg jest full z LTE+ a za chwilę nie ma w ogóle zasięgu. Mówię też że ta sytuacja nie rozgrywa się w lesie lecz w dużych miastach lub na ich obrzeżach. Ktoś coś jest wstanie powiedzieć dlaczego coś takiego się dzieje?? Wcześniej takich sytuacji nie miałem wcale. Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
Rudy Konfident Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Dnia 7.12.2021 o 19:20, Kolczyk1981 napisał: Witam, Po wgraniu ostatniego softu 12.5.10 mam problem z zasięgiem poza granicami Polski, mowa o krajach zachodnich (Luksemburg, Francja, Niemcy) sytauacja wygląda w ten sposób że znajdując się w zasięgu sieci (kolega ma Orange i miał zasięg) a u mnie nie było tego zasięgu i dzieje się jeszcze tak że cały czas wyłącza i włącza. Przełączałem w ustawieniach dostawce 5G na LTE ale to i tak nic nie daje bo raz zasięg jest full z LTE+ a za chwilę nie ma w ogóle zasięgu. Mówię też że ta sytuacja nie rozgrywa się w lesie lecz w dużych miastach lub na ich obrzeżach. Ktoś coś jest wstanie powiedzieć dlaczego coś takiego się dzieje?? Wcześniej takich sytuacji nie miałem wcale. Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Witam Mam dokładnie ten sam problem sieć Orange jestem w Austrii i nie idzie spokojnie posiedzieć na internecie bo co chwilę gubi zasięg. Czy udało się rozwiązać problem? Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez Rudy Konfident
Rekomendowane odpowiedzi