Antyq Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 Czy ktoś z Was wie gdzie włączyć opcję, która będzie mi podczas dzwonienia rozmówcy wyświetlać przypisaną do kontaktu firmę? W miui11 wyświetlało mi to z automatu. W 12 wyświetla tylko Imię i nazwisko i bardzo mi to przeszkadza.
0 marcino05097 Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 Wchodzisz w telefon, trzy kropki w prawym górnym rogu, ustawienia, id rozmówcy i spam i włączasz pokazuj identyfikator połączeń i spamu
0 Antyq Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Opublikowano 29 Listopada 2021 Wchodzisz w telefon, trzy kropki w prawym górnym rogu, ustawienia, id rozmówcy i spam i włączasz pokazuj identyfikator połączeń i spamu Mam to włączone. Nie zrozumiałeś mnie.Przy każdym kontakcie mam w polu firma wpisaną nazwę i teraz chciałby aby podczas odbierania telefonu prócz imienia i nazwiska wyświetlała mi się też nazwa tej firmy Wysłane z mojego M2101K9AG przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Antyq
Czy ktoś z Was wie gdzie włączyć opcję, która będzie mi podczas dzwonienia rozmówcy wyświetlać przypisaną do kontaktu firmę?
W miui11 wyświetlało mi to z automatu. W 12 wyświetla tylko Imię i nazwisko i bardzo mi to przeszkadza.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi