Leszek G. Opublikowano 26 Listopada 2021 Opublikowano 26 Listopada 2021 Witam , ponieważ jestem tutaj nowy i nie posiadam takiej wiedzy jak koledzy to opiszę problem prostymi słowami i w miarę możliwości proszę o pomoc Telefon padł podczas normalnego użytkowania , zaciął się zakręciło się kółeczko i nic nie było można zrobic. Po restarcie telefon już się nie uruchomił , włącza się ale jest tylko logo MI Nie mogę wejść w recovery mode ( włącz i vol + ) natomiast w fastboot mogę wejść ( włącz i vol - ) Telefon z zablokowanym BL , żadne konfiguracje włączenia opcji programowania nie możliwe . Mogę wgrać i to zrobiłem rom w EDL przez MI flash ( TP ) , instalacja zakończyła się sukcesem a na telefonie nic się nie zmieniło... czy to może być usterka techniczna czy coś robię nie tak .... ( jeszcze z informacji o sprzęcie to pisze ,,vince,, ) Jeśli jest opcja porady czy to jest do odratowania to proszę o nią
ZWA Opublikowano 11 Września 2022 Opublikowano 11 Września 2022 Mam identyczny problem z Redmi 5 plus 4/64 GB który wpadł w taki tryb z wyświetlaniem logo MI podczas działania aplikacji Legimi. Fastboot da się włączyć, recovery nie. Telefon raczej ma zablokowany BL. Nic innego z telefonem nie potrafię zrobić ponieważ jestem totalny amator. Czy ktoś może coś poradzić jak naprawić taki błąd?
Rekomendowane odpowiedzi