Damians87 Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Witam Posiadam Xiaomi Mi box S 8gb Gdy wgrywam nastepny film na pendrive odtwarzacz go nie widzi Dopiero po sformatowaniu dysku na telefonie i wgraniu filmu sprzęt wykrywa Czy jest jakiś sposób abym uniknął za każdym razem formatu by odtwarzacz go czytał ? Edytowane 21 Listopada 2021 przez Damians87
bigtoy Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 W jakim systemie plików sformatowany jest pen ? u mnie najlepiej działa na exfat. Fakt jest taki że podpięcie dysku do PC powoduje wykrycie błędu ale zazwyczaj po przeskanowaniu przez Windowsa dysku działa on poprawnie . Podpięcie tego dyski do innego urządzenia z ATV powoduje problemy i nie jest wykrywany bez formatu. Od pewnego czasu nie odpinam wogole tego dysku od boxa a pliki przerzucam przez FTP. Na Boxie ustawiony mam również serwer dlna i inne urządzenia widza multimedia.
Broda85 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Mam taki sam problem. System exFat, dysk 1TB Seagate. Po wgraniu nowych plików, nie wyświetla ich w menedżerze plików, kodi ani żadnym innym odtwarzaczu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?
Rekomendowane odpowiedzi