Gacekyo Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Dzień dobry, mam problem z z mi 9 lite. Od jakiegoś czasu zdarza się, że kiedy ktoś chce się do mnie dodzwonić u niego jest normalny sygnał połączenia, natomiast na moim telefonie nie ma żadnego powiadomienia ani dzwonka połączenia przychodzącego. Przez to osoba dzwoniąca do mnie myśli że nie odbieram telefonu, a ja nawet nie wiem że ta osoba dzwoniła. Połączenie po prostu nie istnieje w telefonie, nawet jako nieodebrane. Pomaga reset telefonu, ale na krótki czas. Najgorsze jest w tym wszystkim to że nawet nie wiem że z moim telefonem jest akurat coś nie tak dopóki ktoś mi nie powie że próbował do mnie dzwonić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Czysciles dane aplikacji telefon?Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacekyo Posted October 4, 2021 Author Share Posted October 4, 2021 Przywróciłem ustawienia fabryczne - bez efektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts