Bateriaslaba Opublikowano 6 Października 2021 Autor Opublikowano 6 Października 2021 Informuję, że niestety stało się dla mnie najgorsze. Telefon był testowany jeszcze na jednej ładowarce i kablu z szybkim ładowaniem i nawet nie widział tej ładowarki... Zresetowałem telefon do ustawień fabrycznych i niestety to również nie pomogło. Telefon wraca do swojego poprzedniego właściciela, który wyśle go na gwarancję :(
Netoper Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 Jak masz pierwszy dowód zakupu to sam pchaj na serwis, nie dość że będzie szybciej to masz pewność że telefon faktycznie dojdzie do serwisu....Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka 1
Bateriaslaba Opublikowano 6 Października 2021 Autor Opublikowano 6 Października 2021 On chce żeby był zwrot przez allegro. Czyli zwróci mi pieniądze
Netoper Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 Aaa, jak tak no to ok, bo myślałem że Ty masz mu odesłać fona, a on do serwisu wtedy pchnie i potem z powrotem do Ciebie.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi