Paulia21 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam nie działa mi dźwięk SMS dla dwóch wybranych osób zaś dla reszty wszystko jest ok. Czy ktoś wie gdzie to można zmienić? Nie działa mi w Seba syn i Benus. Jak zrobić żeby dźwięki SMS wróciły ? Pls pomocy!!! Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Paulia21 Pomoc
Lyahi Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Wejdź w 'profil' kontaktu tej osoby, następnie wejdź w opcję domyślny dzwonek (patrz screen). Zerknij co ustawione i dla testu zmień na inny. Rozumiem, że nie masz tych kontaktów zablokowanych i nadawca w wiadomościach nie widnieje jako blokowany SMS 😁 Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Lyahi
Paulia21 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Kurcze a jak w profil się wchodzi? Mi tylko pokazuje nr tel😔 tak to jest jak tel nowy i ciężko opanować go I jeszcze mam to w tych wiadomościach przychodzących co w 1 screenie wrzucilam. Nic już nie mogę wybrać. Zaś wysiwetl powiadomienia co jest mama i kierowca to wszystko ok . Od nich mam słyszalne smsy hahaha. Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Paulia21 Edit
Lyahi Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Mamy inne wersje MIUI i tu zaczynają się schody xD. Pytanie, czy tylko brak dźwięku SMS? 🤔 Doczytałem post i piszesz tylko o SMS 😁 Niedopatrzenie... Sorki. Tak jak na screenie —〉 klik/tap (przejdź do opcji) i zobacz czy jest opcja dźwięk (powinna być). Wejdź tam i zobacz czy nie masz czasem ustawione „bez dźwięku powiadomienia” lub coś w ten deseń. Jeśli tak masz, to wiadomo – wybierz dzwonek. 🙂 Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Lyahi Screen
Paulia21 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Właśnie później dodałam drugi post i na nim widać że jest powiadomienie wlaczone i nic więcej nie mogę już zrobić mam wszytsko szare😡 Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Paulia21 Edit
Netoper Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Skasuj problematyczne kontakty i utwórz ponownie.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Spróbuj jeszcze raz z tym że np dodaj na końcu nazwy kontaktu kropkę, żeby to było traktowane jako całkiem nowy kontrakt.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Lyahi Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Najszybciej, to będzie wejść w ustawienia>aplikacje>zarządzanie>SMS i wyczyścić dane aplikacji. Jeśli masz ważne SMS'y, to skopiuj sobie, zapisz do chmury, bo przy czyszczeniu zostaną usunięte. Czyszczenie danych aplikacji przywróci ustawienia domyślne aplikacji, w tym przypadku SMS. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Lyahi
Paulia21 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Niestety nie pomogło😡nic nie pomaga . Tak pomyślałam że może trzeba ostatnia aktualizacja wiadomosci usunąć. Tylko czy nie stracę smsów ale chyba to nie ma nic wspólnego z tym Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Paulia21 Edit
Rekomendowane odpowiedzi