mrosi Opublikowano 31 Lipca 2021 Opublikowano 31 Lipca 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro (nazwa kodowa: raphael). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V12.5.5.0.RFKCNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku
krzysztof798 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak dobrze rozumiem, to jest najświeższa wersja dla mi9tpro i żadnych kolejnych aktualizacji już nigdy więcej nie będzie.To chyba przy aktualizacji najlepiej będzie zacząć od przywrócenia do ustawień fabrycznych i wyczyszczenia cache i dalvik.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
ziomal_1313 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 18 godzin temu, krzysztof798 napisał: Jak dobrze rozumiem, to jest najświeższa wersja dla mi9tpro i żadnych kolejnych aktualizacji już nigdy więcej nie będzie. To chyba przy aktualizacji najlepiej będzie zacząć od przywrócenia do ustawień fabrycznych i wyczyszczenia cache i dalvik. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Na stable będą. Na wersji rozwojowej już nie będzie aktualizacji
Rekomendowane odpowiedzi