copretti Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Witam forumowiczow, mam dziwny problem dzis rano probowalem aktualizowac miui do wersji 12.5.1 i nagle tel sie zresetowal i d*pa wlaczyl sie w twrp i patrze a tu pamiec czysta nic nie ma i systemu tez probuje sciagac caly dzien rozne romy i . tzg i instalowac przez mi flash i xiaomiadb/fastboota i nic jeden uruchmia sie ale nie moge wybrac folderu z romem a drugi zaczyna ladowac ale wysakakuje anti roll...co najsmieszniejsze moj telefon to mi 10 (umi) a programy wykrywaja go jako mi10pro (cmi)...co robic? Edytowane 13 Czerwca 2021 przez copretti poprawka tytulu
Adam Błażejewski Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
copretti Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2021 troche kombinowalem i udalo mi sie zrobic tak ze gdy tel jest w twrp to moge na niego przeniesc pliki no i dalej zagadka bo moge zainstalowac tylko oprogramowanie od 10pro reszty nie puszcza...no ale niestety po instalacji na koniec wyskakuje ze nie mozna zamontowac /cache i tel zostaje tylko tak ze lacza sie do loga 5g i dalej resetuje
Adam Błażejewski Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi