krzycz Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Cześć, Ktoś tu jeszcze zagląda? Bo mam problem... Chyba sobie ucegliłem telefon - chciałem przetestować pracowego Intune'a, po instalacji okazało się, że telefon nie był szyfrowany ( :O ), więc wyskoczył komunikat o konieczności szyfrowania, informacja, że może się ponownie uruchomić kilka razy, pierwszy restart i... zwiecha. Pokazuje się logo Mi, przechodzi do loga MIUI, wypełnia się ono kolorkami i tak sobie wisi już ze trzecią godzinę. Jak przytrzymam dłużej przycisk zasilania, to zawibruje i się restartuje. I tak w kółko. Jak wcisnę Vol- + power, pokazuje się logo fastboot. I teraz pytania: 1. Jak to wyłączyć? W sensie - telefon, żeby nie świecił się ekran. Mam czekać aż bateria padnie? No to sobie poczekam, bo było 97%... 2. Skoro się włącza FastBoot, to czy jeszcze jest jakaś nadzieja na instalację OS od zera? Co powinienem zrobić? TWRP tam było, bo w ten sposób wrzucałem nowe wersje MIUI, jak jeszcze wychodziły. Ale z samego FastBoota nigdy nie korzystałem Pozdrawiam krzycz
Rekomendowane odpowiedzi