[email protected] Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) Czy ktoś kto posiada juz ten telefonik zauważył jakieś problemy z tym telefonem? Typu coś nie tak z dymkami messengera, klawiatura zakrywa pole tekstowe w messemgerze, telefon nie gaśnie przy przyłozeniu do ucha podczas rozmowy, zła jakość rozmów itp. ? Edytowane 26 Maja 2021 przez [email protected] 1
biggos Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Pierwszy raz mam telefon od Xiaomi. Wcześniej używałem Huawei (P10, P20) i Motoroli (P7 Plus i P8 Plus). Od wczoraj mam Xiaomi 11 Lit 5G i same problemy. O ile fon fajny (waga, smukłość, ekran i ogólnie szybkość działania), to jeśli chodzi o resztę to tak średnio. Po instalacji Messenger Lite brak ikony programu, podobnie CM Browser. Dowolna apka odtwarzająca muzykę puszcza mi maksymalnie 2 minuty utworu, potem przełącza na następny. Nie mogę muzyki przekopiować z kompa na telefon. Nie wiem jakie błędy jeszcze ujawni ten telefon, ale jak na razie jestem średnio zadowolony. Jeśli nie uda mi się ogarnąć tego telefonu w ciągu tygodnia to go zwracam.
Rekomendowane odpowiedzi