Arly77 Opublikowano 25 Maja 2021 Opublikowano 25 Maja 2021 Witam wszystkich Przesiadłem się z Mi9 i mam dosyć irytujący problem z bluetooth. Otóż bez problemu sparowałem telefon ze słuchawkami czy też z radiem w samochodzie natomiast nie działa opcja autostartu. W poprzednich telefonach jak włączyłem słuchawki to automatycznie łączyły się i odpalała się muzyka. Tu niestety muszę kliknąć na sparowane urządzenie żeby wszystko zadziałało. Co ciekawe z zegarkiem połączenie jest stabilne. Ps. Ponowne parowanie nic nie daje. Pozdrawiam Wysłane z mojego Poco F3 przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z ... to nie jest opis.
Arly77 Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Opublikowano 26 Maja 2021 Proszę usunąć PozdrawiamWysłane z mojego Poco F3 przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi