snCk Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 Witam. Zakupiłem telefon w xkomie, 10t pro. Nie mam żadnych powiadomień, czy to z discorda czy z messengera. Nadane sa każde permisje, autostart jest, nawet wyłączona optymalizacja MIUI. Jedynie jakie aplikacje potrafia podać jakimś powiadomieniem to gmail... i tyle. [12.0.18.0QJDEUXM]
Adam Błażejewski Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 Cześć i tu, wejdź w ustawienia / powiadomienia i sprawdź czy interesujące Cię aplikacje mają dostęp do wyświetlania powiadomień. Ekran blokady, pływające powiadomienia itp.
snCk Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Opublikowano 20 Maja 2021 Hej hej ;p. Maja wszystkie ustawienia powiadomień, nie ma ani jednej permisji której bym nie zdążył przypisać oraz opcji powiadomień. Reinstall apki też nic nie daje.
Adam Błażejewski Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 Synchronizację masz włączoną? Zobacz jeszcze czy w ustawieniach baterii nie wyłącza danych mobilnych po pewnym czasie.
snCk Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Opublikowano 20 Maja 2021 Załączona synchronizacja, a internet cały czas jest. Gmail potrafi dostac powiadomieia, inne apki juz nie.
Adam Błażejewski Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 Jeśli to nowy nabytek, to może przywróć mu ustawienia fabryczne.
snCk Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Opublikowano 21 Maja 2021 Ustawienia fabryczne nie podziałały. Cały dzień grzebałem i powiadomienia sie zaczęły pojawiać, ale... z jakimś opóźnieniem dźwięku albo w ogóle go nie ma. Tak jakby miui dawał messengery i inne discordy w tryb uśpienia. Wszystko ma autostart, brak ograniczeń i inne kłódki... nic, trzeba przeczekać 168 godzin i uciekać z miui'a.
Rekomendowane odpowiedzi