Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, tak jak w tytule mam problem z dymkami od aplikacji Messenger a mianowicie kiedy włączę dany dymek i klikam w okienko, żeby coś napisać to klawiatura zasłania mi to właśnie okienko w którym chciałbym zobaczyć co pisze.. A więc próbowałem coś szukać na internecie  ale bez skutku dodam, że telefon ma 4 dni, zdjęcie oczywiście wrzucę do podglądu bardzo proszę o jakieś wskazówki czy jestem zdany na następną aktualizacje MI 

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Edit : Dobra ogarnąłem sobie sam zostawię to dla innych gdyby mieli problem a więc zrobiłem to tam, że ściągnąłem klawiaturę Microsoft Swift i tu jest opcja na zmianę rozmiaru klawiatury aczkolwiek kolejnym problemem jest to, że jak jestem na Messenger i przytrzymuje daną konwersacje żeby kliknąć "pokaż w dymku" to czasem się nie pojawia ta konwersacja jako dymek i też jak ktoś napisze do mnie i pojawi się dymek to przy pierwszy kliknięciu nic się nie dzieje tak jakby ekran omijał ten dymek i jedynie " przeklikuję" się do tego miejsca w którym dotknąłem palcem, nie wiem mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie, dziwnie to wszystko jakoś z tym Messengerem tu. 

Z gór dzięki i pozdrawiam 

Edytowane przez Xia Red Not 10pro
  • Thanks 1