k_r_s Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Cześć, 1. (mniej ważne) od niedawna używam wpiętej do zapalniczki d07 i nie działa mi parking surveillance, więc jak rozumiem, żeby zadziałał muszę dokupić i podłączyć dedykowany kabel 70mai Hardwire Kit? 2. (ważniejsze) co robicie, żeby lusterko d07 nałożone na oryginalne lusterko nie miało mikro-wibracji? Mam auto w dieslu i nawet na postoju "telepanie" lusterka 70mai jest uciążliwe. Może między lusterka należy włożyć jakąś warstwę filcu albo coś? 3. (najważniejsze) czy znaleźliście opcje na nie włączanie się "ekranu" w lusterku przy starcie samochodu? Bardzo lubię fakt, że przy wrzuceniu wstecznego włącza mi wsteczną kamerkę dostosowaną do cofania. Ale zupełnie nie potrzebuję, żeby włączał mi ekran przy zapłonie. Może komuś się to udało wyłączyć? 4. (najmniej ważne) czy da się d07 wyciszyć zupełnie? Udało mi się co najwyżej ustawić poziom głośności na Low, w związku z czym kamerka gada do mnie przy włączeniu, przy każdym kliknięciu itd. co bywa irytujące. Dzięki z góry za wskazówki
Rekomendowane odpowiedzi