Dawid_R Opublikowano 2 Marca 2021 Opublikowano 2 Marca 2021 Witam od kilku dni jestem posiadaczem telefonu Xiaomi mi10t który ma problem z klatkowaniem dialera Google i pamięć ram gdy wszystko jest zamknięte zostaje jej niecałe 3 GB i nie wiem czy jest to normalne dodam że wersja miui to 12.0.18 telefon już raz przywracalem do ustawień fabrycznych i pomogło to na jakąś godzinę i problem powrócił
Dawid_R Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Opublikowano 2 Marca 2021 Niema nowszej na ten moment jedynie po zmianie regionu pojawia się aktualizacja do Androida 11 którego póki co niechce bo różne są opinie
Adam Błażejewski Opublikowano 2 Marca 2021 Opublikowano 2 Marca 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
patrikos23 Opublikowano 2 Marca 2021 Opublikowano 2 Marca 2021 Ostatnie wydanie na A10 ma końcówkę 19. Ja używam A11 i nie narzekam. Mam mi10t pro ale wersja global jest na oba modele ta sama
Dawid_R Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Opublikowano 2 Marca 2021 No właśnie czytałem że jest problem z ramem i z dymkami czatu w messenger możliwe że to tylko u niektórych są takie błędy a u ciebie jak wygląda sprawa z ramem ile ci zostaje jak zamkniesz wszystkie aplikacje ?
Dawid_R Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Opublikowano 2 Marca 2021 Czyli to jednak normalne że u mnie zostaje około 3 gb na 6
Adam Błażejewski Opublikowano 2 Marca 2021 Opublikowano 2 Marca 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi