Rysiekxperia Opublikowano 26 Lutego 2021 Opublikowano 26 Lutego 2021 7a to mój pierwszy Redmi (na próbę), do tej pory byłem Samsungowcem i pytanie mam. Jak rootuje się ten telefon i wgrywa TWRP, czy można później cofnąć bez śladu root (na samsung nie jest to możliwe -KNOX). Czy jest jakieś program do flashowania tego telefonu. Jaki alternatywny room polecacie. Dzięki za odpowiedzi, o ile jakieś będą Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
aanonimowy48 Opublikowano 26 Lutego 2021 Opublikowano 26 Lutego 2021 Z czego co pamiętam magisk mozesz zrotowac tel i później usunąć roota żeby nie pozostał ślad
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Lutego 2021 Opublikowano 26 Lutego 2021 @Rysiekxperia Na wszystkie te pytanie odpowiedź znajdziesz w dziale Toturiale. Poczytaj forum i użyj wyszukiwarki zamiast zakładać nowy temat. Już nie wspomnę o tym że temat jest niezgodny z regulaminem forum, którego nawet pewnie nie przeczytałeś.
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Lutego 2021 Opublikowano 26 Lutego 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi