Pirzu Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi Note 16gbOpis: Cześć, sprzedaje dzisiaj Xiaomi MiNote 16gb. Telefon miał być dla mnie na stałe, jednak jednak.. to nie jest dla mnie telefon, zbyt szybki i narwany mam tryb życia żeby martwić się o taki smartphone i przez te 4-5 dni użytkowania postanowiłem sprzedać . Telefon praktycznie od poczatku zabezpieczony jest folią 3mk 3D (cena folii na cały telefon to będzie koszt 100zł), w zestawie daje futerał Nillkin - Flip wart 45zł . Moge rozważyć opcję wymiany na coś innego Telefon zakupiiony oczywiscie w Xiaomi For Sale wiec w polsce realizowana gwarancja Jak ktoś poważnie zainteresownay, pisać , może coś się uda wynegocjować Gratis przesyłka priorytetowa na mój koszt (Paczka24). Cena: 1650zł , w to wliczone Futerał (45zł), folia na cały telefon 3mk 3D (koszt koło 100zł), Xiaomi MiKey przesyłka priorytetowa.Link do aukcji: http://allegro.pl/xiaomi-minote-16gb-gw-w-pl-gratisy-200zl-z-pl-i5352823208.htmlKontakt: [email protected] gdyby ktoś potrzebował więcej zdjęć, prosze się kontaktować, porobie ich trochę jak tylko znajde czas.Zdjęcia: Edytowane 26 Maja 2015 przez Pirzu
Elderbary Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Proszę napisać czy telefon jest nowy czy używany
Elderbary Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi