zgredzior Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Witam serdecznie, problem wystąpił po zainstalowaniu ver. stable 12.0.6 często muszę restartować fona aby włączył się hotspot ikona w zasobniku na chwilę robi się niebieska i dalej nic, tylko restart, jakieś sugestie. Edytowane 19 Lutego 2021 przez zgredzior
Adam Błażejewski Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z ... to nie jest opis.
zgredzior Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Opublikowano 19 Lutego 2021 @zoltan78 fona używam raczej jako telefon i czasami internet czy jak napisałem wyżej udostępnianie neta do swojego laptopa, mam zapytanie co zrobić z tą niedogodnością bo jest bardzo irytująca, mam nadzieję, że obejdzie się bez "formata"
Adam Błażejewski Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi