orlicki12 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witam. Posiadam POCO F2 PRO kupione na Ali, z romem GLOBAL. Dziewczyna kupiła sobie również POCO F2 PRO tyle że z Polskiej dystrybucji czyli z romem EEA. Zauważyłem jednak że ten sam telefon na romie EEA działa stabilniej i chciałem sobie zmienić. Czy po zmianie z GLOBALA na EEA mogę zablokować bootloader spowrotem?
Adam Błażejewski Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Jeżeli teraz masz zablokowany bootloader na romie globalnym to po odblokowaniu wgraniu EEA możesz go ponownie zablokować. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
orlicki12 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2021 Dzięki za odpowiedź. Masz może jakaś instrukcje która by mi pomogła taki zabieg przeprowadzić ?
Adam Błażejewski Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 W dziale Toturiale znajdziesz instrukcję wgrywania romu Miflashem. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi