Andrew Vysotsky Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 W Miui (bodajże 11.0.5) miałem świetny klasyczny motyw (taki zielony futurystyczny). Tak mi się spodobał, że w sumie on zaważył na kupnie Redmi Note 8 Pro. Niestety, po aktualizacji do 12.0.2 Global motyw sam się zmienił na taki z pomarańczową planetą i w dostępnych motywach, choć jest ich sporo, nie ma tamtego. Przestawiałem nawet na Niemcy i Rosję, ale niewiele się zmieniało w ofercie motywów od miui. Da się coś z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Pewnie się da tylko musisz znać nazwę motywu i go pobrać z sieci ...ja tak robiłem po zmianie telefonu....Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Vysotsky Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 Motyw, póki był, nazywa się klasyczny. Teraz ten, który mi zainstalowało w zamian, też nazywa się klasyczny. Przeglądałem dostępne motywy już kilka godzin chyba i jest ich wiele, ale tego nie napotkałem. Wyszukiwanie po słowach klasyczny, green, official, miui, itd bez rezultatu. Masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts