skarżyski Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Piston v2. Opis: Nowe fabrycznie zalakowane słuchawki Xiaomi Piston v2, tatkie jak tu: http://www.ibuygou.com/p-original-xiaomi-piston-earphone-updated-version-brown-5708.html Wygrałem je w sklepie Ibuygou do telefonu Mi4 i nie są mi potrzebne. Pudełko fabrycznie zaklejone, nie otwierane pudełko. Dla osób z dużym stażem na forum mogę wysłać bez wpłaty z góry i dopiero po sprawdzeniu paczki przeleją mi pieniądze na konto. Dla nowszych forumowiczów wpłata z góry na konto. Kupujący wybiera sobie rodzaj wysyłki. Możliwość wystawienia aukcji na allegro, mam ponad 700 komentarzy i 100% pozytywne. Wtedy do ceny należy doliczyć prowizje dla allegro. Jak ktoś zainteresowany i ma jakieś pytania proszę pisać na maila. Cena: 60 pln plus kw. Link do aukcji: Kontakt: [email protected]Zdjęcia: NIEAKTUALNE! Edytowane 17 Maja 2015 przez skarżyski
Numb Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi