Skocz do zawartości

problem z zainstalowaniem kamery Security Camera 360 model MJSXJ09CM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pisze o poradę i pomoc bo widzę że są tuspecjaliści w temacie i może będą w stanie mi pomóc. Kupiłam na aliexpress kamerkę Xiaomi model MJSXJ09CM sn:27292 i nie mogę jej skonfigurować i gada cały czas po chińsku. Czy uda się w jakiś sposób ją skonfigurować aby jednak zadziałała? Próbowałam już wgrywać na kartę najpierw jeden póżniej drugi plik IPC029A_4.0.5_0139 i IPC029A_4.0.9_0267 ale dalej niestety nic. Może coś źle robię ale już sama nie wiem.

Edytowane przez karea
Opublikowano

z tego co pamietam jak jak probujesz parowac ta kamere z mi home to powinno pojawic sie pole do wpisania kodu pin 4 cyfry. w tym momencie kamera podaje te cyfry po chinsku. musisz sobie w google translate wrzucic jak to mniej wiecej brzmi (cyfry 0-9) i da rade tak sparowac.

• karea zmienił(a) tytuł na problem z zainstalowaniem kamery Security Camera 360 model MJSXJ09CM
Opublikowano

Udało mi się zainstalować najnowszą wersję aplikację Mi Home i poszło. Ale niestety teraz nie chce mi pokazać obrazu z kamery po pobraniu obrazu do 91% następuje komunikat że "nie można otworzyć kamery19" Co mam teraz zrobić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...