ggeppert Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam, mam problem z instalacją jednej APK, która pozwala na oglądanie TV, której jestem abonentem https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.inea.onlinetv&hl=pl niestety nie mogę jej znaleźć w Google Store na moim Mi boxie, dlatego ściągnąłem ją przy użyciu APK downloadera, jednak podczas instalacji proces się zatrzymuje i wywala błąd. czy spotkaliście się z takim problemem i czy ktoś może spróbować zainstalować to u siebie ? pozdr ggeppert
android7 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Witam Dlatego nie możesz znaleźć jej bo nie wydali na android tv aplikacji Edytowane 7 Stycznia 2021 przez android7
ggeppert Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 30 minutes ago, android7 said: Witam Dlatego nie możesz znaleźć jej bo nie wydali na android tv aplikacji nie wydali, bo podejrzewam, że zamiar tej aplikacji jest inny, niż ten do którego chce go wykorzystać -> na komórce aplikacja działa ok, tak samo oglądanie TV z poziomu strony www poprostu nie chce mieć 10 dekoderów
Rekomendowane odpowiedzi