Michas062 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Witam dwa dni temu kupiłem słuchawki bezprzewodowe XIAOMI Earbuds Basic 2. Dzisiaj prawa słuchawka totalnie przestała działać nie chce się włączyć, zresetować ani ładować. Miał ktoś taką sytuację?
HermanX Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Podbijam do pytania mam ten sam problem problem tyle że prawa działa a lewa nie reaguje na nic tylko się świeci dioda przez 3 sec jak włożę do etiu i dalej nic
KURCZAK2 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Mam to samo już na 3 komplecie słuchawek, zawsze prawa.O co tu chodzi...? Edytowane 9 Stycznia 2021 przez KURCZAK2
Kolinq Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Podpinam się. Raz pomogło mi lekkie przyciśnięcie słuchawek do gniazda. Miałem spokój na jakieś 4-5 ładowań a teraz znów to samo: lewa ładuje a prawa nie chce i dlatego nie działa.(pod kablem i na full naładowane pudełko) Jakieś rady?
Smigolek1986 Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Miałem problem taki sam z lewa trzeba poruszać tą nie ładująca w gnieździe mocniej ale bez przesady i działa zobaczymy na ile starczy
Rekomendowane odpowiedzi