McKlaxxon Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Dzień dobry, Od wczoraj mam uciążliwy problem z wymianą smsów pomiędzy moim Xiaomi Mi 10 Lite a Xiaomi Redmi 8 Pro mojej Mamy. Oba telefony są nowe, mój w użytku od 3 miesięcy, Mamy od ok tygodnia. Totalnie nie mam pojęcia co może być przyczyną, ale zauważyłem, że smsy do moich znajomych, sióstr etc dochodzą do mnie bez problemu jak i moje do nich, a wspólnym mianownikiem jest fakt, że żadne z nich nie posiada Xiaomi. Gdy smsuję do mojej Mamy ( albo ona do mnie ) otrzymujemy informację, że sms został wysłany, lub że telefon oczekuje na połączenie w celu wysłania, po czym smsy nie dochodzą w ogóle, dochodzą po 4, 5 godzinach bądź dochodzą od razu po włączeniu i wyłączeniu telefonu. Grzebanie w opcjach nic nie dało, wszystko wygląda tak jak powinno i już na prawdę jestem w kropce. Mocno nas to zniechęciło do telefonów czego bardzo żałuję, bo do tej pory byłem zadowolony. Proszę o pomoc.
Adam Błażejewski Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi