diidy Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Witam i proszę o pomoc - posiadam redmi note 7 i od 3 dni telefon zaczął wariować tzn. sam co jakieś 5 sekund odświeża ekran i ładuje od nowa aplikacje typu facebook (powrót do strony startowej), aplikacja bankowa (po wpisaniu haseł powraca do ekranu głównego aplikacji), przeglądarka internetowa co doprowadza mnie do szału. Co może być tego powodem i jak temu zaradzić bo nie chce robić twardego resetu żeby nie stracić danych. Telefon posiadam 2 lata z polskiej dystrybucji a zwykły reset niestety nie pomaga. Dodam, że wszystkie aplikacje i system są zaktualizowane. Edytowane 29 Grudnia 2020 przez diidy
markol84 Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Hello, Czy ktoś zna rozwiązanie? @diidy rozwiązałes problem? Pod koniec 2021 ze starym telefonem mi8se zaczęło mi się to dziać. W planie miałem kupno nowy więc olałem temat, niestety po miesiącu (nowy tel od listopada 21) w nowym 11lite 5g NE mam to samo. Czasami parę dni cisza, ale od 3 dni nic się nie da zrobić, non stop odświeża jak używam fb,chrome...wkur....mnie ostry bierze
Rekomendowane odpowiedzi