AndyKaczor Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Hej, Mam taki problem i pomyslałem że ktoś już możę z czymś takim się spotkał. Posiadam dwa dimmery yeelight i dwie lampy: meteorite i ceiling lamp. Obydwie były resetowane, ustawiona na nowo w apce (i yeelight i mihome) ale problem pozostał, mianowicie: Parowanie dimmera do meteorite działa dobrze, dimmer poprawnie realizuje wszystkie funkcje Parowanie drugiego dimmera do ceiling lamp paruje ... ceiling lamp i meteorite. W efekcie 1 dimmer działa na jedna lampe a drugi dimmer na obie. W apce yeelight widac że obie lampy maja przypisane dimmery z różnym MAC'iem, wywaliłem nawet urzadzenia z pokoju do ktorego lampy sa dodate ale nic nie pomaga. Resetowałem tez dimmery (przez otwarcie, o ile widziałem to wystarczy i nie trzeba wyciagac baterii), usuwałem, dodawałem w apkach itp itd. Niestety nic nie pomogło. Nawet jak paruje drugi dimmer ddo ceiling lamp przy meteorite wyłaczonym na pstryczku to i tak potem dimmer działa na obie. Ma ktoś jakiś pomysł ?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts