wertjacek Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Zastanawiam sie nad jedną rzeczą.W miui po wystawieniu widgetu galerii można wybrac między zdjęciami a video i wystawic to na pulpit.Na telefonach u rodzinki tego nie ma,znaczy się jest jak się wchodzi bezpośrednio w galerię,natomiast poprzez widget juz filmików nagranych nie widać a tym samym nie można ich wybrać.Wiec na czym ten myk na miui polega? Edytowane 7 Maja 2015 przez wertjacek
wertjacek Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) w każdej galerii jaką spotkałem na fonach widać,ale dlaczego w widgecie galerii na miui jest widać a na innych nie Zresztą możesz to sprawdzić w 20sek na fonie,wystaw widget i przy wskazaniu albumu zobaczysz folder z filmami i mozesz to zrobić,na innych fonach u rodzinki nie uswiadczysz folderu z filmami,widget nie widzi tego folderu.Myślę że to nie kwestia aplikacji producenta ale samego miui,bo na stockowych czy CM nie ma tak. Edytowane 7 Maja 2015 przez wertjacek
wertjacek Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 No i co? nikt nie wie dlaczego tak się dzieje? na forum android user odpowiedział mi w ten sposób: "Nie ma takiej aplikacji, bo Android nie pozwala na VideoView w widgecie. Lista widoków, których można używać jest tutaj: http://developer.and...#CreatingLayout " no a na miui jednak sie da.Więc haczyk jest w apce galerii.kto wie jaki?
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi