ktos_inny Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Witam, MiuiPL blokuje możliwość sideloadowania apek systemowych. Mam buga w AOD, nie mogę zmienić motywu w 'stabilnym' miui, chciałem wgrać nowszą wersje apk. Niestety opcja jest zablokowana, pozwolenia nadałem. Szukam na forum i jedynie to znalazłem linka, który nie działa, "nie ten temat", "musisz mieć roota", "temat w koszu, bo poruszany był na forum". Ktoś zna tą magiczną komendę?
ktos_inny Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) nie rozumiem. Mam roota, TWRP itd. Cos musze w terminalu wpisać? Edytowane 4 Grudnia 2020 przez ktos_inny
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Najpierw odinstaluj aod stare potem i stacja nowe, jak tak robie Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ktos_inny Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) nie mogę. Nie mam aktualizacji, ktora mógłbym wywalić, a nowego apk nie moge zainstalować, wyskakuje bład Edytowane 4 Grudnia 2020 przez ktos_inny
ktos_inny Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 okej czaje - dzieki. Jest moze opcja aby odblokować prostu instalacje, bez bawienia się w podmianki plików?
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Przed chwilą zainstalowałem, stara wersja i nowa Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ktos_inny Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 jak nazywa się ta apka z ktorej wrzuciłeś screeny?
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 3Ctoolbox A instalacja mtmanager Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi