ReneRys Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 Hej wszystkim, Mam pewien problem, od kilku tygodni jestem w Wielkiej Brytanii. Korzystałam tutaj z mojego telefonu (Redmi Note 4), normalnie dzwoniłam z mojej polskiej karty (njumobile) do Polski, na Whatsappie normalnie pisałam też z ludźmi używającymi angielskiego numeru. Dzisiaj kupiłam angielską kartę SIM (giffgaff). Włożyłam ją do telefonu (dual sim) - początkowo wszystko działało, były dwie ikonki o jakości zasięgu. Po kilku minutach jednak polska karta przestała działać. Zresetowałam telefon - nic, wyciągnęłam i włożyłam ponownie obie karty SIM - działało przez kilka minut. Teraz w ogóle nie wykrywa mi polskiej karty, jedynie angielską, nie mogę także nic zmienić w ustawieniach domyślnych.Jak rozwiązać ten problem? Polski numer też będzie mi potrzebny, może nawet bardziej póki co, a chciałabym jednak używać najchętniej obu. Załączam parametry telefonu. Dziękuję!
mrosi Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi