mrosi Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi3 WCDMA 64 GB Opis: Telefon zakupiony w Xiaomiforsale.com w dniu 25.02.2015 r. Stan oceniam na idealny - telefon nosi minimalne ślady użytkowania, wynikające z normalnego używania. Od początku na ekranie wylądowało szkło hartowane Mocolo, jednak po czasie stwierdziłem że telefon wygląda grubo i zmieniłem szkło na folię 3MK. (drugą folię, zapasową, dodaje w gratisie). Nie będę się rozpisywał na temat systemu, bo każdy wie o co chodzi - aktualizuję MIUI v6 co piątek. Tyle w temacie WAŻNE: Telefon ma 2 lata gwarancji - wykupiłem dodatkowy rok w sklepie. Uprzedzając ewentualne pytania - sprzedaję, bo chcę kupić Mi Note Cena: 1.000 PLN do negocjacji. W cenie wliczona ubezpieczona przesyłka kurierska (może być pobraniowa). Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=5319878956Kontakt: [email protected] lub PW.Zdjęcia: Edytowane 2 Maja 2015 przez mrosi
mrosi Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Nieaktualne - sprzedany. Podziękował. Edytowane 10 Maja 2015 przez mrosi
Numb Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi