Piotr Podgórski Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam, chciałby zgłosić problem występujący przy nagrywaniu filmów w trybie 4k 30 fps w aplikacji Aparat. Problem polega na nie zapisywaniu nagranych wideo na pamięci urządzenia (nie posiadam karty SD w swoim urządzeniu). Co ciekawe przy nagrywaniu filmów w jakości innej niż 4k ten problem nie występuje. U mnie wygląda to tak, że jak uruchomię nagrywanie to wszystko działa prawidłowo, liczy się czas nagrywania, działa stabilizacja, ale kiedy chcę zakończyć nagrywanie to po kliknięciu przycisku wydobywa się dźwięk zakończenia nagrywania, lecz gdy wchodzę do galerii, nigdzie nie widać zapisanego wideo. Sprawdziłem wszystkie możliwe foldery (w tym kosz), ale pliku nigdzie nie ma. Proszę serdecznie o pomoc. 1
zeyK Opublikowano 9 Grudnia 2020 Opublikowano 9 Grudnia 2020 miałem to samo gdy włączyłem tapetę live.jak ja wyłączyłem wszytko dziala.troche głupie XD.
pawel188 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Opublikowano 9 Grudnia 2020 gdzie wy macie ta tapete live na globalu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi