wertjacek Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Witam jak w temacie,nie pytajcie dlaczego,a co ci przeszkadza... poprostu chcę cos sprawdzić/porównać/przekonac się i dlatego szukam takiej apki.Funkcje bardzo zbliżone do defaultowej mile widziane
Marvinka Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Witam jak w temacie,nie pytajcie dlaczego,a co ci przeszkadza... poprostu chcę cos sprawdzić/porównać/przekonac się i dlatego szukam takiej apki.Funkcje bardzo zbliżone do defaultowej mile widziane Ze swojej strony Marvinka poleca DSLR Camera. Naprawdę przyjemnie się z nią pracuje. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera Jako dość ciekawy gadżet (w żadnym wypadku zastępstwo!): Snapy - oferuje pływające okienko z kamerką. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.schiztech.snapy Natomiast bardzo dużym rozczarowaniem okazała się Open Camera, która się wlecze, nie zapewnia stabilności i płynności jak np na poczciwym Samsungu. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera Oczywiście to może być kwestia nie tyle apek co "kompitable" pomiędzy nimi a Marvinkowym modelem Xiaominki, ale mimo wszystko... Edytowane 1 Maja 2015 przez Marvinka
wertjacek Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 ta DSLR Camera nie zanadto rozbudowana? jakoś nie mam ochoty zakupu bez sprawdzenia co to.Marvinka,czy ma opcje przestawiania kamerek tył/przód i nie widzę nigdzie ikony kamery.Rozumiem ze to sam aparat,tak? Pozdro
Marvinka Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 ta DSLR Camera nie zanadto rozbudowana? jakoś nie mam ochoty zakupu bez sprawdzenia co to.Marvinka,czy ma opcje przestawiania kamerek tył/przód i nie widzę nigdzie ikony kamery.Rozumiem ze to sam aparat,tak? Pozdro Zanadto? Zależy w stosunku do czego i jakich potrzeb. Standardowo można wsio na Auto ustawić i będzie spokój, ale fajnie, że wiele przydatnych funkcji (histogram, single/continous focus, macro) jest pod ręką. Zamiana kamerek jest pod przyciskiem suwaków (prawy górny/pray dolny róg).
avish Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 A znacie jakąś apke do nagrywania slow motion z dźwiękiem? Bo znalazłem parę ale one szcztucznie opóźniają i wgl do d*py są... A za***iscie jest to rozwiązane w iPhone (fuuuuck!!) i jestem ciekaw czy na Xiaominku mogę coś takiego zrobić.
Marvinka Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 A znacie jakąś apke do nagrywania slow motion z dźwiękiem? Bo znalazłem parę ale one szcztucznie opóźniają i wgl do d*py są... A za***iscie jest to rozwiązane w iPhone (fuuuuck!!) i jestem ciekaw czy na Xiaominku mogę coś takiego zrobić. A o co pan Awiszu pyta w ogóle? Interpretacja tego zapotrzebowania jest niełatwa.
avish Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 A o co pan Awiszu pyta w ogóle? Interpretacja tego zapotrzebowania jest niełatwa. Chcę apke która będzie nagrywać slow motion z dźwiękiem oraz da mi możliwość ustawienia jaki odcinek nagrania ma zostać spowolniony... Marvinka nie wie że jaśniej już Avish nie da rady?
Marvinka Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Chcę apke która będzie nagrywać slow motion z dźwiękiem oraz da mi możliwość ustawienia jaki odcinek nagrania ma zostać spowolniony... Marvinka nie wie że jaśniej już Avish nie da rady? Hem, hem, khem.... Hmmm... A może...? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nishant.Singh.DroidTimelapse
avish Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) @Marvinka Widzę że to jest jedynie timelapse.. Nie znajduje opcji związanej z slow motion Edytowane 2 Maja 2015 przez avish
PanMrKapi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jeżeli ktoś lubi bawić się w fotografa na telefonie to mogę polecić "Camera FV-5" i "Cinema FV-5". Zdjęcia wychodzą bardzo ładnie, ale niestety obie appki mają masę bógów..
alex_master Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Witam,Mam pytanie za 120pkt.Jaka jest najlepsza aplikacja aparatu/kamery na Mi5 oprócz Stockowej, gdyż na niej skopany jest dźwięk nagrywanych filmów. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi