PanĆwikieł Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Czy u Was też, nawet po aktualizacji aplikacji, nadal pozostają stare ikony/logotypy np. Messengera, Gmaila czy Kalendarza? Mam najnowsze wersje tych apek i wewnątrz zmiany widać, a ikony pozostają stare. Może nie jest to problem, ale zastanawia mnie czy to normalne i dlaczego tak się dzieje. Próbowałem usunąć dane i odinstalować apkę, ale po ponownej instalacji nadal jest to samo. Mi 10T 5G, MIUI Global 12.0.6.0 Edytowane 5 Listopada 2020 przez PanĆwikieł
eljot Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Najwidoczniej tak ma być, Ps. Jak sprawuje się 12.0.6.0? Bo ja jakoś dygam za instalować
PanĆwikieł Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Opublikowano 7 Listopada 2020 Chyba raczej nie powinno tak być . Wygląda to na bug w motywach systemowych. Bo jak zainstalowałem inny motyw to ikony były aktualne. Niestety te domyślne motywy są najładniejsze więc chyba trzeba się przyzwyczaić i cierpliwie poczekać, może to naprawią kiedyś. Ciężko mi ocenić jak się sprawuje ta wersja bo nie mam porównania, ale poza tym drobiazgiem z ikonami nie mam żadnych problemów. Działa płynnie. Zaryzykuj, najwyżej przeinstalujesz jeszcze raz
eljot Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 1 godzinę temu, PanĆwikieł napisał: Zaryzykuj Tak też uczynię :v
Rekomendowane odpowiedzi