michal_gie Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Czy " ten typ tak ma" i nawet po ściszeniu głosu słychać dzwoniąca osobę jakby była na głośnomówiącym? Mam wrażenie jakby głośnik nie był u góry, tylko gdzieś na plecach telefonu. Da się to jakoś ustawić?
pawel188 Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 3 godziny temu, michal_gie napisał: Czy " ten typ tak ma" i nawet po ściszeniu głosu słychać dzwoniąca osobę jakby była na głośnomówiącym? Mam wrażenie jakby głośnik nie był u góry, tylko gdzieś na plecach telefonu. Da się to jakoś ustawić? Wejdź w ustawienia dźwięk i wibracje zjedz na dół efekty dźwiękowe i fabryczny zmień na "głos" nadal jest troszkę za głośno ale dużo ciszej niż na "inteligentny "
michal_gie Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Opublikowano 3 Listopada 2020 21 godzin temu, pawel188 napisał: Wejdź w ustawienia dźwięk i wibracje zjedz na dół efekty dźwiękowe i fabryczny zmień na "głos" nadal jest troszkę za głośno ale dużo ciszej niż na "inteligentny " Zrobione, jutro przetestuję i dam znać.
michal_gie Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Opublikowano 4 Listopada 2020 Trochę lepiej, ale bez szału....
michal_gie Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Opublikowano 29 Listopada 2020 Tak, czytałem- w innym wątku ktoś to niedawno odpisał - budowę "sytemu głośników". Wkurzające, ale nic z tym się nie zrobi.
OutSideR Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Nie ma zadnego sposobu na zmniejszenie glosnosci tego glosnika podczas rozmow ?
Rekomendowane odpowiedzi