panikowa Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 (edited) Dzień dobry, zostałam właśnie posiadaczką nawilżacza - pierwszy większy sprzęt domowy od chińskich przyjaciół. Towar kupiony w EU, region PL, wtyczka EU. Wszystko podłączyłam, wifi skonfigurowane - powinno śmigać. Natomiast kłopot pojawia się w momencie w którym chciałabym móc wyregulować sprzęt i wilgotność - ustawić automatyzację, sceny i warunki, jak to jest określone w aplikacji. Ścieżka jest następująca: Automatyzacja -> dodaj nową scenę -> jeśli -> dodaj więcej (tutaj wybieram warunki - opcje mam czasomierz lub urządzenie) klikam urządzenie i pokazuje opcje powyżej lub poniżej określonej wilgotności, włącz i wyłącz. I tutaj pojawia się kłopot, ponieważ pod "Powyżej" i "poniżej" kryje się biały ekran - aplikacja nie pokazuje kompletnie nic. Pod włącz i wyłącz jest możliwość konfiguracji. Czy ktoś mógłby powiedzieć, co robię nie tak? Aktualna wilgotność 67% - nope! Dodam tylko, że urządzenie i apka mają najnowszą wersję. Ponadto urządzenie również reaguje na funkcje włącz/wyłącz, przełączanie trybów pracy i timer. Będę wdzięczna za wskazówki. p.s. jezusie zła kategoria. już widzę. proszę proszę adminie kochany przenieś gdzie trzeba przepraszam, błąd nowicjusza. Pozdrawiam Iga Edited October 13, 2020 by panikowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 iphone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts