Adrian Mzyk Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Dzień dobry. Właśnie rozpakowałem szczoteczkę do zębów . Udało się uruchomić , coś po dotykałem na ekranie , coś uruchomiłem no typowe pierwsze wrażenia. Po tej zabawie nadszedł czas na łączenie bo to przecież najważniejsza funkcja nowej "zabawki ". Parowanie poszło szybko , krótka ankieta też sprawnie i nagle błąd o tym że mój czas na telefonie jest nie aktualny. Nie wiem co dalej zrobić. Próbowałem już - wyłączyć automatyczną godzinę -ustawić czas taki jak na szczoteczce - ustawić na nowo automatyczną godzinę . Nic nie działa. Mój telefon to samsungu galaxy note 10 lite Edytowane 12 Października 2020 przez Adrian Mzyk
mrosi Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi